Ώρα για δραση!

Για να είμαστε ειλικρινείς 54 μέρες (τόσες απομένουν μέχρι να μπει και επίσημα το καλοκαίρι) δεν είναι αρκετές για να φτιάξουμε το πολυπόθητο τέλειο σώμα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες στην παραλία… Θα μείνει μεταξύ μας αυτό… αλλά όλες φάγαμε κάτι παραπάνω το χειμώνα και χουζουρέψαμε λίγο περισσότερο στον καναπέ χαζεύοντας Gossip Girl… όχι?Καιρός για δράση, λοιπόν, κορίτσια!

Εντάξει ο καιρός είναι λίγος αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε, έστω και στην εκπνοή του χρόνου είναι να επιδείξουμε απόλυτη πειθαρχία και προσήλωση στην επιχείρηση “Τέλειο σώμα”!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, από τη βάση που δεν είναι άλλη από την συστηματική και στοχευμένη άσκηση.

Πρόσφατα ανακάλυψα έναν χώρο που μπορεί να μου προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι! Το Pure Lifestyle Training είναι ένας πρωτοποριακός χώρος εκγύμνασης, που προσφέρει προσωπικές υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου. Κυρίως όμως, προσφέρει καινοτομικά προγράμματα εκγύμνασης και διαθέτει εξειδικευμένους και με μεγάλη εμπειρία trainers.

Στο Pure Lifestyle Training κάνουν μετρήσεις με υπερσύγχρονα μηχανήματα, καταγράφουν τη φυσική κατάσταση μου και τους στόχους μου και στη συνέχεια μου προτείνουν το κατάλληλο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Σας προτείνω το πρωτοποριακό σύστημα προπόνησης TRX που λειτουργεί αποκλειστικά  με  το  σωματικό βάρος  του  ασκουμένου και τα αποτελέσματα είναι άμεσα! Αναπτύσσει δύναμη , ισορροπία, ευλυγισία , βοηθά στη σωστή θέση  του σώματος, ενεργοποιεί  τον μεταβολισμό και  προλαμβάνει τραυματισμούς.

Μπορείτε ακόμα, να επιλέξετε ανάμεσα σε Power Plate ή Pure Wrap (για σύσφιξη και αποτοξίνωση, επίσης πολύ γρήγορα αποτελέσματα), Kinesis-Pilates Reformer αλλά και το πολλά ομαδικά προγράμματα γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να το διασκεδάσουμε κιόλας!!

PURE LIFESTYLE TRAINING, Λ.      Βουλιαγμένης 170, Γλυφάδα, τηλ. 210 9681665

 

 

 

 

 

 

 


Δεν τελειώσαμε έτσι εύκολα… η προετοιμασία για το καλοκαίρι έχει συνέχεια…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: