ΜΥΡΙΣΕ ΑΝΟΙΞΗ

Έχω την αίσθηση ότι θα πλησιάσω την οθόνη του MAC μου και θα μυρίσει Άνοιξη!!!! Έτσι, νιώθω βλέποντας τις φωτό από την καμπάνια για τη νέα συλλογή αρωμάτων του οίκου Chloé, Eau de Fleurs…

Πρόκειται για τρία αρώματα που συγκεντρώνουν τις πιο ευγενείς πρώτες ύλες της αρωματοποιίας, με λουλουδάτο χαρακτήρα και ρομαντικό αλλά συγχρόνως ανδρόγυνο στιλ.

“Τα λουλούδια βρίσκονταν πάντα στην καρδιά του οίκου Chloé από την ίδρυση του. Ήθελα να δημιουργήσω μια λουλουδάτη κολόνια, χρησιμοποιώντας ανώτατης ποιότητας πρώτες ύλες, για να ξαναθυμηθούμε τα αυθεντικά και ξεχωριστά πράγματα”, εξηγεί η Hannah MacGibbon, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου και εκφράζει απόλυτα το όραμά της.

Η Domitille Bertier, η Aliιnor Massenet και η Louise Turner, τρεις γυναίκες αρωματοποιοί και παθιασμένες επαγγελματιές συνεργάστηκαν άψογα και ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις προσδοκίες της Hannah MacGibbon, η οποία οραματιζόταν μυρωδιές δυνατές αλλά διακριτικές, που δεν παραβιάζουν ποτέ τον προσωπικό χώρο του διπλανού μας. Η έμπνευσή τους; Η ανεξάντλητη πηγή της φύσης…

Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα Chloé eau de fleurs néroli, Chloé eau de fleurs lavande και Chloé eau de fleurs capucine για να κηρύξουν και επίσημα την έναρξη της Άνοιξης στις αρχές Μαρτίου.

Μην το καθυστερήσετε… Η έκδοση είναι συλλεκτική και θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήμτα μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: