Γυρίστε τον κόσμο με τη Diesel!


Επιτέλους!!! Μετά από τόσο καιρό αναμονής έστω και στα μέσα Δεκέμβρη η θερμοκρασία κρύωσε και όχι μόνο κρύωσε αλλά χιόνισε κιόλας συνθέτοντας τη τέλεια μαγική εικόνα του χειμώνα. Τελικά, η ελπίδα να κάνουμε παραδοσιακά Χριστούγεννα δεν έχει πεθάνει ακόμα…ευτυχώς! Και ενώ ακόμα προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω την απότομη αλλαγή του καιρού και να χαρώ το χιονισμένο τοπίο και τα γιορτινά φωτάκια που δειλά δειλά έκαναν την εμφάνισή τους στα μπαλκόνια έφτασαν στα χέρια μου τα limited edition gift sets των αρωμάτων της Diesel για να τονώσουν το χριστουγεννιάτικο mood μου… Τέλεια!!


Τα Fuel for Life for her, Fuel for Life for him, Fuel for Life Unlimited και Only the Brave βρήκαν τη θέση τους στα μοναδικά ρετρό βαλιτσάκια της Diesel και… γύρισαν τον κόσμο όπως μαρτυρούν οι κάρτες που τα συνοδεύουν! Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Νέα Υόρκη, Λονδίνο… Ήθελα να μπω αμέσως στο internet και να κλείσω εισιτήριο με το πρώτο αεροπλάνο. Ευτυχώς η λογική επικράτησε.

Δυστυχώς, τα μόνα gift sets που θα φτάσουν στην Ελλάδα είναι τα Fuel for Life for Him και Only the Brave. Δε στεναχωριόμαστε όμως, γιατί θα τα κάνουμε δώρο στους αγαπημένους μας για να έχουμε άμεση πρόσβαση…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: