Ξεδιπλώστε το ταλέντο σας με την Avon!


Μήπως τραγουδάτε με επιτυχία αλλα μέχρι στιγμής το ξέρουν μόνο οι φίλοι σας; Μήπως συνθέτετε τραγούδια και τα κρατάτε μόνο για τον εαυτό σας; Ε, λοιπόν σας έχω νέα!!!! Η Avon λανσάρει το AVON VOICES , την πρώτη της παγκόσμια online αναζήτηση ταλέντων στο τραγούδι για γυναίκες και τη σύνθεση για άντρες και γυναίκες, γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο την 125η της επέτειο! Η Avon προσκαλεί ανθρώπους από περισσότερες από 60 χώρες, μαζί με τα 6.2 εκατομμύρια ανεξάρτητους αντιπροσώπους της, να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κίνημα μέσω της μουσικής. Η επιτροπή των κριτών περιλαμβάνει διάσημους και καταξιωμένους καλλιτέχνες στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία όπως: τη Fergie με 6 βραβεία Grammy στο ενεργητικό της παρακαλώ, τη Dianne Warren – θρυλική τραγουδοποιό – τη Natasha Bedingfield, υποψήφια για βραβείο Grammy τραγουδίστρια/συνθέτη, καθώς και τη Ρωσίδα Valeriya. Ετοιμαστείτε για ένα χρόνο γεμάτο ταξίδια, συμβουλές ομορφιάς και μοναδικές εμπειρίες.

Πως θα γίνει αυτό; Κάντε κλικ στο www.avonvoices.com επιλέξτε ένα τραγούδι και “ανεβάστε” το μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2011. Αν πάλι προτιμάτε τη σύνθεση στο ίδιο site καταθέστε ένα ψηφιακό αρχείο και ένα αρχείο με τους στίχους. Αν πάλι δε διαθέτετε τέτοιου είδους ταλέντα μη στεναχωριέστε. Μπορείτε και πάλι να συμμετέχετε με τη ψήφο σας!

Andrea Jung, Fergie, Diane Warren

Εγώ σας εξασφάλισα φωτογραφίες από το επίσημο λανσάρισμα του AVONVOICES στη Νέα Υόρκη με την Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλα της Avon, Andrea Jung, τη Fergie και τη Diane Warren.

Καλη επιτυχία!!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: