Ομορφιά στα άκρα!

This slideshow requires JavaScript.

Φορέσατε τις 10ποντες γόβες σας, το καινούργιο vintage φόρεμα, τα μαλλιά είναι άψογα χτενισμένα και το μακιγιάζ ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις μόδας. Μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη και ενώ όλα δείχνουν τέλεια νιώθετε ότι κάτι λείπει… Μήπως ξεχάσατε το μανικιούρ; Όχι το μανικιούρ δεν είναι σήμαντη λεπτομέρεια! Τα περιποιημένα άκρα είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία της εμφάνισής μας. Για την ακρίβεια την ολοκληρώνουν και την αναδεικνύουν (με το σωστό χρώμα πάντα) και δίνουν την εικόνα μιας γυναίκας που θέλει να έχει τον έλεγχο. Εσείς θα το αφήσετε στην τύχη λοιπόν;

Θα χρειαστείτε:

  • Τα ειδικά ξυλαράκια που σπρώχνουν τα πετσάκια (θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών)
  • Μια λίμα 4 πλευρών
  •  Μια πένσα
  • Μια βάση
  • Λίγο Baby Oil
  • Το αγαπημένο σας βερνίκι

Τώρα είστε έτοιμες να ξεκινήσετε.

Η καλύτερη ώρα για να ξεκινήσετε το μανικιούρ είναι μετά το μπάνιο όταν τα νύχια και τα πετσάκια έχουν μαλακώσει.

Ιδανικά προσπαθήστε να μην κόψετε τα πετσάκια, σπρώξτε τα απαλά με τα ειδικά ξυλαράκια προς τα πίσω. Αν ωστόσο σας ενοχλούν, ανασηκώστε τα και με πολλή προσοχή κόψτε τα με την πένσα πολύ προσεκτικά ώστε να μην τα τραυματίσετε.

Δώστε σχήμα στα νύχια σας με τη λίμα. Μη σας προβληματίζει το σχήμα. Τα ίδια τα νύχια σας θα δώσουν την κατεύθυνση. Προτιμήστε, όμως το τετράγωνο… είναι απείρως πιο chic!

Χρησιμοποιείστε τις πλευρές buffer και shine της λίμας για να καθαρίσετε την επιφάνεια των νυχιών και να τα προετοιμάσετε για το βερνίκι.

Περάστε μια βάση που τα περιποιείται και τα προστατεύει.

Τώρα μπορείτε να τα βάψετε. Ό,τι χρώμα επιλέξετε ξεκινήστε από το κέντρο του νυχιού και με σίγουρες και σταθερές κινήσεις συνεχίστε και στο υπόλοιπο. Θα χρειαστεί, οπωσδήποτε δυο στρώσεις και ένα γυαλιστικό στο τέλος.

Μόλις στεγνώσουν τρίψτε τα πετσάκια με το Baby Oil για να τα ενυδατώσετε και μην ξεχάσετε να το κάνετε συχνά για να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση.

United colors

Η χρωματική παλέτα που παρουσιάστηκε στις πασαρέλες για τη χειμερινή σεζόν κινήθηκε γύρω από ένα μείγμα από κομψά πολυτελή χρώματα. Η αίσθηση που αφήνουν είναι μυστηριώδης, sexy αλλά και λιτή με τις βελούδινες υφές και τις μεταλλικές αποχρώσεις να κυριαρχούν.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: